Annonsørinnhold

– I den grønne omstillingen vil effektiv bruk av energi være en forutsetning, sier Magni Fossbakken, ekspert på energieffektivisering.

– Vi hjelper deg å søke støtte hos Enova for mer effektiv bruk av energi i bygg

Enova kom i høst med nye støtteprogrammer for mer effektiv bruk av energi i næringsbygg og boligselskap. Asplan Viak kan hjelpe deg både med å søke om støtte, kartlegge bygg og gi råd om energitiltak.

– I den grønne omstillingen vil effektiv bruk av energi være en forutsetning. Her vil Enovas støtteordninger være utløsende, og tverrfaglig kompetanse om energitiltak i bygg vil være avgjørende for å lykkes, sier Magni Fossbakken, ekspert på energieffektivisering i Asplan Viak.

 

Kjenner markedet og behovet godt

– Som tidligere Enova-ansatt kjenner jeg markedet og behovet godt. Nå har jeg muligheten til å hjelpe kundene våre med omstillingen, sammen med dyktige kolleger i Asplan Viak, sier Fossbakken.

 

Enova gir støtte til både kartlegging og investering i energitiltak som forbedrer energitilstanden i eksisterende bygg.

 

Energieffektivisering og lokal, fornybar energi

– Asplan Viak er landsdekkende – vi møter kundene der de er. Vi kan kartlegge byggene deres for å finne de riktige energitiltakene som skal til for å bedre energitilstanden i bygget. Det kan være både energieffektivisering og produksjon av lokal, fornybar energi. Vi er nødt til på sikt å ta i bruk termisk energi og fase ut bruken av strøm i Norge til oppvarming av bygg, på grunn av belastningen på strømnettet. Løsningene er blant annet energieffektivisering, økt bruk av bergvarmeløsninger, fjernvarme og strøm fra solceller, sier Fossbakken.

Trenger du hjelp til å søke? Kontakt oss!

Asplan Viak bred kompetanse på bygg med høye mål innenfor klima og energi. Som her, i Kristinakvarteret i Tønsberg.
Powered by Labrador CMS