Karriere:

GAMLE KJENTE: Tom André Svenning-Gultvedt og Jacob Anker Lind jobbet sammen i Solon.
GAMLE KJENTE: Tom André Svenning-Gultvedt og Jacob Anker Lind jobbet sammen i Solon.

Veslefrikk Eiendom henter ny eiendomstopp fra Solon

Tom André Svenning-Gultedts Veslefrikk Eiendom har hentet Jacob Anker Lind fra Solon Eiendom til sitt nye eiendomsselskap.

Publisert Sist oppdatert

Det var i mars i år at det ble kjent at Tom André Svenning-Gultvedt hadde fått med seg Ketil Skorstad og Petter Stordalen på å starte boligutvikleren Veslefrikk Eiendom. Siden har Veslefrikk Eiendom ansatt Vegard Skredlund og Anders Winther Andersen, som begge har bakgrunn fra Solon Eiendom.

Nå har Tom André Svenning-Gultedt hentet enda en tidligere Solon-topp til sitt eiendomsselskap. Den erfarne prosjektutvikleren Jacob Anker Lind er ansatt som prosjektutvikler. Han kommer også fra Solon Eiendom.

– Å si ja til Veslefrikk var en no-brainerJeg kjenner jo Tom André, og har alltid beundret hans måte å tenke visjonært om arkitektur. Han har dessuten et fantastisk nettverk i bransjen, og er i ferd med å bygge et superlag i Veslefrikk. Jeg tipper Veslefrikk blir et av de morsomste eiendomsselskapene å jobbe for, så dette er jeg skikkelig motivert for.

Administrerende direktør i Veslefrikk, Tom André Svenning-Gultvedt, er svært fornøyd med å ha sikret seg Jacob Anker Lind.

– Med Jacob på plass er Veslefrikk i ferd med å bygge et lag som enhver ambisiøs boligutvikler drømmer om. Han er en meget erfaren og dyktig prosjektsjef, men Jacob kan ta flere ulike roller, ettersom han behersker prosjektutvikling fra A til Å. Jacob har vært i Solon Eiendom i en årrekke, og har vært med å utvikle mange flotte prosjekter der. Han er dessuten et utpreget JA-menneske, og det skal bli skikkelig gøy å få jobbe med Jacob igjen.

Hør podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne som har Tom André Svenning-Gultvedt som gjest her:

Powered by Labrador CMS