Aktuelt:

INVESTORENS TIPS: Som boligutvikler har Baard Schumann sittet i mange møter med flinke folk som skal starte noe med proptech, men svært få har trigget han. I podcasten Proptech til Frokost forteller han hvilke selskaper han investerer i og hvorfor.

Velkommen til frokost, Baard Schumann!

Baard Schumann er en av eiendomsbransjens grand old men, som virkelig fyller ethvert rom og en populær gjest på bransjens scener. Men at han er gjest på en proptech-pod, har nok ligget mindre i kortene.

Publisert Sist oppdatert

Det er rett og slett i senere tid Baard Schumann har seilt inn på radaren til proptechfolk. Blant annet som styreleder i eiendomsselskaper som sier at de vil ta i bruk de fremste digitale verktøyene til å utvikle og omsette eiendom. Og så putter han lommeboken der kjeften er og investerer, og blir en fyr som gründere namedropper, og som pressen biter på.

«Snart skal vi kjøpe boliger som vi kjøper Tesla», sa han og gikk inn i 4 spennende proptech-startups som dels satser på digitalisering av boligsalgsprosessen, og dels på planleggingsfasen.

Vil du vite mer om hvorfor Schumann har investert i proptech, hvilke selskaper og hva han ser etter, hør Podkasten Proptech til Frokost på Apple podcast, Spotify, Acast, Google podcast og andre podcastplattformer. Du kan også høre podcasten her:

Powered by Labrador CMS