STORT OPPMØTE: Studieturen til Ung i Næringseiendom og Ung Eiendom Vest ble tatt godt imot.
STORT OPPMØTE: Studieturen til Ung i Næringseiendom og Ung Eiendom Vest ble tatt godt imot.

Ung i Næringseiendom og Ung Eiendom Vest: Møttes på halvveien på Geilo

De to foreningene for unge i eiendomsbransjen gikk sammen og inviterte medlemmene til en studietur til Geilo om destinasjonsutvikling.

Publisert

Ung i Næringseiendom og Ung Eiendom Vest har for første gang arrangert en felles studietur for sine medlemmer. Med mål om å fremme nettverksbygging og dele kunnskap på tvers av regionene, møttes 70 unge i eiendomsbransjen på Dr. Holms Hotell på Geilo.

– Ung Eiendom Vest tok kontakt med oss og lurte på om vi kunne gjøre noe sammen. De dro over fjellet fra Bergen og vi dro over fjellet fra Oslo, og så møttes vi på halvveien på Geilo, sier Didrik Berg, nestleder i Ung i Næringseiendom.

Han forteller at temaet for studieturen var destinasjonsutvikling, og det ble holdt flere foredrag om hvordan Geilo har utviklet seg siden åpningen av Bergensbanen i 1909.

– Det var 70 fornøyde kvinner og menn som var på studieturen. Vi var vel omtrent 50/50 fra Ung Eiendom Vest og Ung i Næringseiendom, fortsetter Berg.

Studieturen var i samarbeid med Frydenbø, som eier Dr. Holms hotell. Det ble lagt vekt på viktigheten av varme senger og det å drive en helårsdestinasjon for å transformere fjellet fra en «helgedestinasjon» til en full-ukes destinasjon.

Forelesere inkluderte Sigmund Vika, administrerende direktør ved Dr. Holms Hotell, Per Reigstad fra Artec, Robert Brunvoll og Sondre Tragethon fra SkiGeilo Utvikling, samt Helge Otto Mathisen fra VisitGeilo. Mathisen understreket ambisjonen om at «I 2030 skal Geilo være Nordens mest attraktive og komplette fjelldestinasjon» -

Ung i Næringseiendom jobber nå med å forberede neste nettverkstreff, som er hos Promenaden i Oslo den 7. mars.

Powered by Labrador CMS