SENTRALT: Eiendommene har sentrale beliggenhet og sterke leietakere.
SENTRALT: Eiendommene har sentrale beliggenhet og sterke leietakere.

Oslo Finans kjøpte handelsportefølje

Oslo Finans Eiendom har tilrettelagt for kjøpet av en handelsportefølje i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Porteføljen består av en miks med ni forskjellige butikker og seksjoner. Det samlede arealet er 4607 kvadratmeter, og blant leietakerne er Coop Extra, Bunnpris og Joker. Beliggenheten på de ulike eiendommene er sentralt plassert spredt rundt i Oslo, samt en Coop-butikk i Asker.

Selger er GLS Real Estate AS og Keif Norge AS. Kjøpesummen er hemmelig, men eiendommene gir en årlig husleie på over 10 millioner kroner i året. Gjennomsnittlig gjenværende lengde på leiekontraktene er på 7,5 år. Kjøpet ble gjort i en club deal-struktur med to profesjonelle investorer. Newsec var selgers rådgiver.

– Her har vi fått en god og spredt handelsportefølje lokalisert i sentrale områder av Oslo med solide leietakere til en attraktiv prising. I et marked der handel har fått en del negativ omtale, har vi prøvd å gå litt motstrøms og heller se på soliditeten til leietakerne og ikke minst de attraktive lokasjonene i porteføljen som vi mener på kort og lang sikt vil stå seg bra, sier partner Pål Strømskroken i Corporate Finance Real Estate i Oslo Finans Eiendom .

Oslo Finans Eiendom er en eiendomsaktør med fokus på Stor-Oslo regionen. Selskapet forvalter i dag 16 eiendommer med en markedsverdi på ca. 2,7 milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS