SOLGT: Loe Utvikling ser muligheter for kombinasjonseiendommen på Lørenskog. Foto. Erik Burås/StudioB13
SOLGT: Loe Utvikling ser muligheter for kombinasjonseiendommen på Lørenskog. Foto. Erik Burås/StudioB13

Kjøpte på Lørenskog

Fearnley Project Finance og Loe Utvikling har kjøpt en sentral kombinasjonseiendom i Lørenskog.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommen er Robsrudskogen 15, som ligger på grensen til Oslo i Lørenskog kommune. Eiendommen har et areal på 10 500 kvadratmeter kontor og lager og er leid til til Firesafe, Hörmann Norge og noen mindre leietakere.

Det er Fearnley Project Finance som har tilrettelagt for kjøpet av eiendommen for Loe Utvikling, som blir eneste eier i prosjektet. Kjøpet skjer gjennom Loe Utvikling-eide RS15 Invest.

R15 Holding AS står som eier av eiendommen. Selskapet hadde i 2018 leieinntekter på 9,74 millioner kroner. Det er opprettet et pantedokument for eiendommen på 160 millioner kroner hvor Danske Bank er pantehaver.

Selger er et syndikat satt opp av Pareto Securities. Colliers International har vært selgers rådgiver. Advokatfirmaet Haavind var selgers juridiske rådgiver, mens Advokatfirmaet Føyen Torkildsen var kjøpers juridiske rådgiver.

Eiendomsutvikleren Loe Utvikling har siden 2007 utviklet betydelige arealer til handel, kontor, lager og industri i Oslo og på Østlandet. Selskapet transformerer og utvikler næringseiendom både i egen regi og med samarbeidspartnere. Loe Utvikling ser flere muligheter for eiendommen som ble oppført i 1988, men har vært gjennom betydelige oppgraderinger opp gjennom årene.

Powered by Labrador CMS