KJØP: KLP Eiendom Trondheim kjøper kontorbygge til 500 mill.
KJØP: KLP Eiendom Trondheim kjøper kontorbygge til 500 mill.

Kjøper nytt kontorbygg for 500 millioner

- Med dette kjøpet sikrer vi oss et fleksibelt og bærekraftig bygg, sier administrerende direktør.

Publisert Sist oppdatert

KLP Eiendom Trondheim har inngått avtale med Kaisa Holding, Looper og Auticon Holding om kjøp av et nytt kontorbygg i Ranheimsveien 9 i Trondheim.

Brutto eiendomsverdi i transaksjonen er på 500 millioner kroner. Overtakelsen er planlagt til 15. januar 2020 ifølge en pressemelding. Norion Næringsmegling har vært selgers rådgiver i transaksjonen.

LES OGSÅ: Nekter å bøye seg for Fylkesmannen

– Med dette kjøpet sikrer vi oss et fleksibelt og bærekraftig bygg med solide leietakere, sier administrerende direktør Gunnar Gjørt i KLP Eiendom.

Ranheimsveien 9 er et nytt kontorbygg på Strindheim øst for sentrum og inneholder fem etasjer pluss to kjelleretasjer, totalt 19.300 kvadratmeter. Atea, Sticos, Kredinor og NTE er leietakere. Norion Næringsmegler har også vært utleiemegler for selgerne når leietakerne er blitt hentet inn.

– Dette er et nybygg av høy kvalitet og vi gleder oss til å overta, sier administrerende direktør Ruth Hege Falch Havdal i KLP Eiendom Trondheim.

LES OGSÅ: Nå skal den siste indrefilet i byen bebygges

KLP Eiendom Trondheim eier fra før naboeiendommen Ranheimsveien 10. Kaisa Holding eies av Kaare Arnstad. Looper eies av Hasle Gjerde. Auticon Holding eies av Finn, Tormod og Håvard Skrogstad.

Powered by Labrador CMS