SKAL UTVIKLE TANGEN: Adm. direktør Jill Akselsen i J.B. Ugland Eiendom ser frem til å utvikle boliger på Tangen.
SKAL UTVIKLE TANGEN: Adm. direktør Jill Akselsen i J.B. Ugland Eiendom ser frem til å utvikle boliger på Tangen.

J.B. Ugland Eiendom på kjøperen

Eiendomsselskapet har kjøpt en tomt som kan gi 200 nye boliger.

Publisert Sist oppdatert

Det er gjennom selskapet J.B. Ugland Eiendomsutvikling at J.B. Ugland Eiendom har kjøpt Tangen Allé 38-39 i Arendal. Tomten er på 71 mål og ligger ved Nidelva på His i Arendal kommune. Området er nylig satt av til boliger med innslag av næring i kommunens arealdel. Nå vil J.B. Ugland Eiendom detaljregulere for å kunne bygge rundt 200 nye boliger.

– Eiendommen ligger svært idyllisk til og vil bli et spesielt flott boligområde. Med kort avstand til Arendal sentrum, mener vi dette vil være et svært attraktivt område bestående av moderne leiligheter, offentlig badestrand, grøntområder og småbåthavn, sier Jorunn Aarrestad i J.B Ugland Eiendom.

I dag står det et industribygg på tomten, men det har stått tomt i en rekke år. Selgeren har lenge ønskt å endre bruken av området. Nå gjør J.B. Ugland Eiendom klar til å transformere næringsområdet til boligområde med gode bokvaliteter.

– Vi ser fram til å utvikle Tangen slik at det gir gode kvaliteter for beboere og samtidig bevarer møteplassen dette flotte rekreasjonsområdet er. For oss er dette med på å oppfylle vår visjon Stolthet i å utvikle, sier administrerende direktør Jill Akselsen i J.B. Ugland Eiendom.

CBRE har vært selgers rådgiver i prosessen.

Powered by Labrador CMS