SOLGT: Pareto har kjøpt Ankers Hus. Foto: Höegh Eiendom
SOLGT: Pareto har kjøpt Ankers Hus. Foto: Höegh Eiendom

Höegh Eiendom selger til Pareto

Dermed frigjør de kapital og ressurser for å fortsette gigantutbyggingen sin.

Publisert Sist oppdatert

Ankers Hus, et kontorbygg på åtte etasjer og 10.000 kvadratmeter oppført av Höegh Eiendom, er solgt til Offentlig Eiendom, et selskap forvaltet av Pareto. Bygget fra 2018 er det første næringsbygget i den nye bydelen Verket i Moss, ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Forventer 300 mill for næringseiendommer

– Höegh Eiendom har en ambisjon om å utvikle Verket Moss til et levende sted med kontor, handel, hotell og boliger. Det er gledelig at Pareto tror på prosjektet vårt, og vi er fornøyd med at vi kan fortsette å forvalte bygget slik at vi kan beholde kontakten med alle leietakerne, sier administrerende direktør Eirik Thrygg.

Ved å få med Pareto som eier på området frigjør Höegh Eiendom kapital og ressurser for å fortsette utviklingen på Verket Brygge. I tillegg skal det etableres ny bypark og sjøpromenade.

LES OGSÅ: Det store utviklingsomrdet bare vokser

– Vi er svært fornøyd med transaksjonen og den effektive dialogen vi har hatt med Höegh Eiendom. Bygget har en svært solid leietakermiks og en god miljøprofil, sier equity partner Kristin Krog i Pareto.

Pressemeldingen oppgir ikke prisen, men ifølge Finansavisen er eiendomsverdien ca. 350 millioner kroner. DNB Næringsmegling har vært rådgiver i salgsprosessen.

Se også Höegh Eiendom fortelle om sitt gigantprosjekt i Moss her på Estate Play:

 

Powered by Labrador CMS