NY JOBB: Tom Bratlie begynner hos Slemmestad Brygge.
NY JOBB: Tom Bratlie begynner hos Slemmestad Brygge.

Tom Bratlie blir ny daglig leder i Slemmestad Brygge

Dette er et av de største utviklingsprosjektene i regionen med en områdeplan som åpner for 1.300 boliger og 55.000 kvadratmeter næringsareal.

Publisert

Eiendomsselskapet Slemmestad Brygge er utbygger av Kystbyen Slemmestad i Asker kommune. Selskapet, som er 100 prosent eid av Avantor, er den største grunneieren i området med ca. 350.000 kvadratmeter.

Tom Bratlie kommer fra Asker og har lang bakgrunn fra eiendomsutvikling, kommunikasjon og samfunnskontakt. Han har bred erfaring fra næringsliv og politikk og bringer med seg kunnskap som er verdifulle for Slemmestad Brygge og det utviklingsarbeidet selskapet skal gjøre fremover. Bratlie vil også bli en del av ledergruppen i Avantor følge en pressemelding.

– Med ham får vi en person som har innsikt i alle dimensjoner innen utviklingen av et så stort og viktig prosjekt for oss og lokalmiljøet på Slemmestad, sier administrerende direktør Øystein Thorup i Avantor.

Ny kystby

– Slemmestad Brygge har høye mål for hvordan området skal utvikles til å bli svært attraktivt for bolig, handel, kultur, næring og opplevelser. Vi skal samarbeide tett med nærmiljøet, leietakere, Asker kommune og det lokale næringslivet. Jeg gleder meg veldig til å bli en del av dette laget, påpeker Tom Bratlie.

Han overtar rollen som daglig leder fra Sten-Arthur Sælør som har vært sentral i å skape Slemmestad Brygge til det selskapet det er i dag; En aktør som er rigget for utviklingen av en hel kystby.

Bratlie er i dag daglig leder for Husebyplatået og rådgiver for flere store aktører i eiendomsbransjen. Han har tidligere blant annet vært medlem av konsernledelsen i eiendomsselskapet Entra med ansvar for kommunikasjon og samfunnskontakt.

Han tiltrer stillingen 1. april 2023.

Powered by Labrador CMS