EKSTRA FULLT HUS: Olav Thon Gruppen hadde funnet plass til 250 Ung i Næringseiendom-medlemmer på torsdagens treff.
EKSTRA FULLT HUS: Olav Thon Gruppen hadde funnet plass til 250 Ung i Næringseiendom-medlemmer på torsdagens treff.

Thon samlet 250 Ung i Næringseiendom-medlemmer på Bristol

Torsdag slo Olav Thon Gruppen på stortromma og var vertskap for 250 medlemmer fra UiN til treff på Bristol. Samtidig gjøres det endringer i styret i UiN.

Publisert

Temaet for det seneste nettverkstreffet for foreningen Ung i Næringseiendom var fremtidsutsiktene for eiendoms- og kjøpesenterbransjen. Etter at eiendomssjef i Olav Thon Gruppen og UiN-medlem Elisabeth Febjør hadde ønsket velkommen til Bristol, gikk regionsdirektør for kjøpesenter, Øyvind T. Halvorsen, gjennom Olav Thon Gruppens 80 år lange historie. Etter en beskjeden begynnelse, har Thons eiendomsimperium nå 6,6 milliarder kroner i årlige leieinntekter innenfor områdene handel, kjøpesenter, hotell og kontor.

Arne B. Sperre var neste på scenen fra Olav Thon Gruppen. Han fortalte om selskapets håndtering av utfordringer som frykt for kjøpesenterdød, pandemien og begrensninger i handelen og den økte netthandelen som kan true sentrene.

Thomas Rønningen, som er kjøpesenterdirektør i Olav Thon Gruppen tok for seg kjøpesenterbransjens fremtidige retning, med refleksjoner om hvordan man skal posisjonere seg mot befolkningsutvikling og trender.

Ung i Næringseiendoms leder Katrine Belsvik informerte også medlemmene om endringer i styret. Styremedlem Didrik Berg går inn som ny nestleder, og Ung i Næringseiendom er nå på jakt etter et nytt styremedlem.

Powered by Labrador CMS