Aktuelt:

ÅRETS UNG I NÆRINGSEIENDOM: Thea Martine Blyverket.

Thea Martine Blyverket er Årets Ung i Næringseiendom

Höegh Eiendoms Thea Martine Blyverket stakk av med tittelen «Årets Ung i Næringseiendom» da UiN arrangerte sin aller første Ung i Næringseiendom-konferanse torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Artikkelen er oppdatert.

Blyverket jobber til daglig som utleiesjef på Drømtorp i Ski, hvor hun sammen med teamet har ansvar for over 70 nasjonale og internasjonale aktører fordelt på ca. 90.000 kvadratmeter kontor og lager.

"Årets Ung i Næringseiendom" tildeles et medlem som har utmerket seg i bransjen, og samtidig er aktiv i foreningen - både på interne arrangementer og utad som ambassadør.

– Vi er utrolig stolte, men ikke overrasket over at vår egen Thea fikk denne utmerkelsen. Hun er faglig sterk og driver prosesser frem fra start til mål. I tillegg er hun en svært positiv person med høye ambisjoner. Vi gratulerer!, sier administrerende direktør Eirik Thrygg i Höegh Eiendom.

Nettverket Ung i Næringseiendom har som formål å skape en nøytral og faglig arena, der unge personer kan møtes for å utveksle erfaring og kunnskap, og bygge seg et nettverk innen næringseiendomsbransjen. Dette er forumet hvor det å være ung har forrang foran alder og erfaring. I dag består nettverket av over 2000 medlemmer.

- Felt av våre egne vedtekter

Henrik Taubøll og Salman Saeed, henholdsvis advokat i Wiersholm og regiondirektør for Skanska Eiendomsutvikling, ble viet egen oppmerksomhet under arrangementet torsdag, med bakgrunn i sine roller som primus motorer for oppstarten av Ung i Næringseiendom. Det var i 2014 Saeed og Taubøll snakket om at det burde finnes et fora for unge i bransjen, og kort tid etter møttes personene som senere utgjorde det første styret i Ung i Næringseiendom, på en torsdagspils.

GRUNNLEGGERE: F.v. Henrik Taubøll og Salman Saeed.

- Vi var begge 29 år og tenkte vi skulle finne en alder langt frem i tid for vår exit ut av styret. Det ble satt til 35 år. Og så kom 35 som julekvelden på kjerringa i fjor, og vi ble hodestups kastet ut av styret, felt av våre egne vedtekter. Jeg er utrolig takknemlig for det UiN har gitt meg. Etter å ha gått fra fem medlemmer til godt over 2000, så er det deilig å bare komme inn her nå og mimre, sa Saeed fra scenen.

UNG TIL SINNS: Stig Bech (helt til venstre) vant kåringen «Årets ung til sinns» under UiN-konferansen. Her med f.v. Anders Kvåle i Spacemaker, Dagny Thurmann-Moe i KOI Colour Studio og Ingemund Skålnes i OBOS Living Lab, som alle var deltakere i paneldebatt med «Fremtidens boliger» som tema.

- Når vi startet denne foreningen var det ingen steder for unge folk å møtes, og derfor startet vi UiN. Vi prøvde å anslå hvor mange under 35 år som jobbet med næringseiendom i Oslo-området, og tenkte oss frem til 200-250. Det er helt utrolig at vi nå er over 2000 medlemmer, supplerte Taubøll til applaus fra salen.

Bech årets "Ung til sinns"

Torsdagens arrangement hadde også plass til eiendomsprofiler med enda høyere alder enn Saeed og Taubøll. I tillegg til kåringen hvor Thea Martine Blyverket stakk av med tittelen «Årets Ung i Næringseiendom", skulle også «Årets ung til sinns» kåres. Den ble vunnet av Wiersholm-partner Stig Bech (56).

STYRELEDER: Caroline Krefting, styreleder i Ung i Næringseiendom. (Alle fotos : Abdirahman Ibrahim).

- Med mange gode kandidater så var det Stig Bech som stakk av med seieren i år, sier Caroline Krefting, styreleder i Ung i Næringseiendom.

Kriteriene til juryen var: En person som er nytenkende, fremtidsrettet og innovativ, som tør tenke annerledes og tar i bruk ungt talent, deres innspill og ideer.

- Han traff godt på kriteriene til juryen, sier Krefting.

- Lukter en ny tradisjon

- Vi er veldig fornøyde med årets arrangement og har fått vanvittig mange gode tilbakemeldinger. Vi har et ønske om å fortsette både med konferanse og kåringer i årene som kommer. Det lukter en ny tradisjon for UiN, sier Caroline Krefting på vegne av styret i Ung i Næringseiendom.

Powered by Labrador CMS