NY SJEF: Telenors datterselskap, BLDNG.ai, går inn i en spennende fase med vekst, hvor Bjørn Gabrielsen skal lede selskapet videre. Foto: BLDNG.AI

Ny CEO på plass i proptech-selskap

Bjørn Gabrielsen har tiltrådt som administrerende direktør i BLDNG.ai. Han kommer fra stillingen som CEO i ClevAir.

Publisert

 Lisa Marie Nyvoll, styreleder i BLDNG.ai, er svært glad for å få Gabrielsen på plass.

– Vi er svært glade for å få med oss Gabrielsen med hans solide erfaring fra salg og ledelse innen Software og Proptech. Vi har store ambisjoner for fremtiden og med Bjørn på laget er vi nå godt forberedt for selskapets videre vekst, sier Nyvoll, som også er investeringsansvarlig i Telenor Amp. 

Lisa Marie Nyvoll, styreleder i BLDNG.ai. Foto: BLDNG.AI

Gabrielsen har tidligere sittet i konsernledelsen for svenske ReadSoft og vært CEO i Neptune Software AS og ClevAir AS, som ble solgt til Opt-e AS rett før jul. 

BLDNG.ai er en proptech-plattform for eiendomsbransjen.

Videre vekst og kapital-innhenting 

– BLDNG.ai er et spennende selskap med stort potensiale i Norge og internasjonalt. Bransjen begynner å bli moden for gode løsninger for digital drift i eiendomsmarkedet, her har BLDNG.ai en spennende tid foran seg. Jeg er glad og ydmyk over å ha fått styrets tillit til å drive selskapet videre i en tid hvor vi skal hente ytterligere kapital og akselerere produktutvikling og salg, sier Gabrielsen.

– Vi skal samle innsikt om bygg for å skape gode opplevelser til brukere og gevinster til leietakere og byggeiere. Med våre løsninger gjør vi byggene smarte, grønnere og opplevelsene bedre, fortsetter han.

Tidligere CEO i selskapet, Steffan Thorvaldsen fortsetter i ny rolle som CSO i BLDNG.ai, mens tidligere CSMO, Line Schrøder, går til rollen som CMO og begge sørger derved for kontinuitet i salg, markeds-kommunikasjon og kunderelasjoner.

Powered by Labrador CMS