LYDHØR: Johan Aspestrand Bjerke, CEO i Soundsensing, har vært lydhør for kundenes ønsker.

Endret forretningsmodell – nå jakter de ulyder i tekniske rom

Støymonotoreringen ble lagt på hylla, og nå fokuserer Soundsensing på å finne ulyder som gir et varsel om at noe er i ferd med å gå i stykker i ventilasjonsrom og andre tekniske rom.

Publisert

Estate Nyheter tok en prat med Soundsensing under eventet Proptech til Frokost. Ole Johan Aspestrand Bjerke, CEO i selskapet forteller at de skulle slå seg opp på monitorering av støy og opplevde stor interesse for løsningen i medier og blant potensielle kunder, derimot trengte bransjen noe annet.

– Alle syntes det var veldig spennende, men markedet for støymonitorering var ikke så stort og modent, og vi oppdaget at det ikke var noen sammenheng mellom mengde interesse og mengde etterspørsel. Vi ble nok litt lurt av all interessen for produktet, og man skjønner at hvis man ikke har et produkt som skaper kost/nytte-verdi, så er det ikke så lett. Samtidig var det flere spurte om vi kunne putte systemet inn i de tekniske rommene og heller bruke det til å spotte feil. Vi ga det et forsøk, og da eksploderte etterspørselen, sier Ole Johan Aspestrand Bjerke.

Powered by Labrador CMS