FORVALTER: Blant eiendommene som Wilfast Förvaltning forvalter, er Kamremsgatan 5 i Varberg.

Swiss Life kjøper svensk forvaltningsselskap

Swiss Life Asset Managers kjøper Wilfast Förvaltning AB, som har forvaltning av rundt 1,6 millioner kvadratmeter næringseiendom.

Publisert Sist oppdatert

Dermed har Swiss Life Asset Managers styrket sin posisjon i det nordiske markedet etter at forvalteren kjøpte NRPs eiendomsvirksomhet sommeren 2021.

Wilfast ble grunnlagt i 1992 i Göteborg og har bygd seg til ett av de store forvaltningsselskapene i Sverige, med eiendommer for 20 milliarder svenske kroner under forvaltning. Selskapet har forvaltning i Sverige, Danmark og Finland.

Swiss Life Asset Managers har hatt en langvarig relasjon med Wilfast, og de har samarbeidet om flere prosjekter.

Wilfast sin erfaring på mer enn 30 år i eiendomsbransjen har, sammen med en dyp forståelse av verdikjeden og selskapets spesialkompetanse, overbevist oss om at de er den rette partneren for å styrke vår posisjon i Sverige, sier Christian Ness, adm. direktør i Swiss Life Asset Managers Nordic.

Han mener oppkjøpet vil akselerere Swiss Life Asset Managers vekststrategi i Norden, og tilføre sterk lokal ekspertise, markedskunnskap og tillitsfulle relasjoner lokalt.

Swiss Life Asset Managers vil beholde all de ansatte i Wilfast og Göteborg-kontoret, som etter hvert skal rebranded til Swiss Life Asset Managers.

Powered by Labrador CMS