Storsalg på Lysaker (+)

Et Pareto-syndikat har solgt Fornebuveien 7-13 på Fornebu.

Det er Joh. Johannson som blar opp for kontoreiendommen Fornebuveien 7-13 på Lysaker. Eiendommen har et samlet areal på drøye 16 000 kvadratmeter, og har rundt 25 millioner kroner i årlige leieinntekter. SPG Corporate Finance var selgers rådgiver i transaksjonen.

Hans Hilde i Pareto Securities bekrefter at eiendommen er solgt. Pareto-syndikatet kjøpte eiendommen av DNB Livsforsikring høsten 2013. Siden ble eiendommen fullstendig totalrehabilitert til et moderne kontorbygg med høy kontorstandard av Backe Forny. Backe er også en av leietakerne i bygget, sammen med Widerøe, Nestle Norge og Canon Norge-

– Vi kjøpte et bygg hvor leieavtalene var i ferd med å flytte ut. Vi bygde nytt, rehabiliterte og gjorde en del investeringer og fikk inn leietakere. Det ble et bra prosjekt. Vi har hatt et godt samarbeid med Backe og styret i prosjektselskapet. Akershus Eiendom har også gjort god jobb med utleie, sier Hans Hilde.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.