ANBEFALINGER: Adm. direktør Tone Tellevik Dahl og styreleder Stig L. Bech i Norsk Eiendom har klare anbefalinger om hva du bør få med deg på Arendalsuka.
ANBEFALINGER: Adm. direktør Tone Tellevik Dahl og styreleder Stig L. Bech i Norsk Eiendom har klare anbefalinger om hva du bør få med deg på Arendalsuka.

Stappfull kalender på Arendalsuka

Norsk Eiendom har aktive dager under Arendalsuka. Her er programmet du ikke må gå glipp av.

Publisert Sist oppdatert

De er en del av Bygg Arena Arendal (BAA), som med sine 41 partnere har 24 arrangementer knyttet til bygg, anlegg og eiendom. Hub-en for BAA er Baker Jørgensen på torget. Hvor Tone Tellevik Dahl har ledet BAAs programgruppe for sosial bærekraft.

– Norsk Eiendom er programansvarlig for mange programposter knyttet til sosial bærekraft som partnerfelleskapet Bygg Arena Arendal. Derfor går mye av tiden til å delta eller høre på de debattene der. Videre så har vi noen arrangementer for våre medlemmer som er i byen, samt at jeg er booket inn på en god slump med debatter hos andre aktører, så kalenderen er stappfull hele uka. Jeg håper også å få tid til spontane treff og diskusjoner på vei mellom slagene og ved et bord i Pollen, sier Tone Tellevik Dahl, administrerende direktør i Norsk Eiendom, på spørsmål om hva planene hennes for Arendalsuka er.

– Hovedmålet er å få større oppmerksomhet og forståelse hos sentrale myndighetspersoner for de utfordringene og mulighetene eiendom står i og ikke minst de løsningene vi foreslår. Vår bransje bør og kan spille en nøkkelrolle både når man snakker om klima, energi, miljø, inkludering og mangfold, påpeker hun.

Ønsker å påvirke

Stig L. Bech advokat og partner i Wiersholm mener Arendalsuka har utviklet seg til en ganske så sympatisk miks av næring og politikk, der ikke minst eiendomsbransjen tar plass.

– Jeg er der på vegne av Norsk Eiendom og Wiersholm, og deltar i flere ulike arrangementer der jeg blant annet skal holde styr på en ytterst kompetent gjeng med paneldeltakere. Et tema som berøres i flere av disse er mangfold og sosial bærekraft, blant annet på Storebrandbåten i Pollen onsdag kl. 12:30 og på Baker Jørgensen torsdag kl. 08:30, sier han til Estate Nyheter.

Bech innrømmer at han er utrettelig og muligens en smule naiv i troen på opplæring, på det å formidle kunnskap, og å påvirke i riktig retning.

– Når jeg kjører hjem etter tre dager, håper jeg å holde meg våken i bilen hjemover med en god følelse av å ha medvirket til å gjøre noen enda litt klokere og bedre opplyste – i tillegg til å ha skaffet meg selv såre føtter, full mage og en rekke tiltak som skal effekteres ved hjemkomst, sier han med et smil.

Norsk Eiendom anbefaler følgende arrangement under Arendalsuka:

Debatt om det nye kravet til kjønnsbalanse i styrene tirsdag kl. 12.

Estate og First House's debatter på Restaurant Blom kl. 12 tirsdag, om henholdsvis sosialt entreprenørskap/utenforskap og "Joker Nord i eiendomsbransjen".

En annerledes kraftdebatt om blant annet gulrøtter for energieffektivisering onsdag kl. 10.00. Frokostmøte om sosial bærekraft torsdag kl. 08:30.

Bokvalitet: Debatt om de åpenbare selvmotsigelsene politikerne ofte kommer med, torsdag kl. 10:30. Storbybattle mellom Oslo og Bergen – som kanskje utvikler seg til parterapi? Må Bergen være lillebror – skal sølvet hem? Torsdag kl. 15.00

Powered by Labrador CMS