Transaksjon:

SLUKER LOGISTIKKEIENDOM: Knut Holte, Managing Partner i SPG.

SPG-firma kjøper i Sverige

Overtar logistikkeiendom som i sin helhet er utleid til Hennes & Mauritz.

Publisert

SPGs nyetablerte industrielle vertikal, LogiDev, gjennomfører sitt første kjøp i Sverige, opplyser selskapet i en pressemelding.

Kjøpet omfatter eiendommen Litografen 8 i Eskilstuna som er 100 prosent utleid til Hennes & Mauritz og legemiddelsdistributøren Tamro. Eiendommen består av et eksisterende bygg på 27.000 BTA samt en detaljregulert tomt som kan bebygges med ytterliggere 16.000 BTA.

Selger er Savana AB som har eid og utviklet eiendommen de siste årene.

- Dette kjøpet er helt i tråd med den strategien vi har satt for selskapet, der kombinasjonen av kontantstrøm og byggeklar tomt, skaper gode forutsetninger for å utvikle eiendommen videre. I tillegg til dette ligger eiendommen på en av Sveriges mest attraktive logistikkdestinasjoner, sier Knut Holte, Managing Partner i SPG.

- Vi er utrolig fornøyde med å ha vært med på å utvikle Litografen 8, både fra et eier- og bærekraftperspektiv. Ettersom logistikksegmentet ikke utgjør Savana Groups hovedsatsingsområde er det naturlig å overlate den fortsatte forvaltningen og eiendomsutviklingen til nye ambisiøse eiere, sier Christoffer Carle, CFO i Savana.

Tango og Cirio Advokatbyrå har vært selgers rådgivere. Schjødt har vært kjøpers rådgiver.

Powered by Labrador CMS