SOLGT: Charlottenberg Handelspark.
SOLGT: Charlottenberg Handelspark.

Solgte handelspark - jakter nye kjøp

Concilia Retail Property og Skips AS Tudor har solgt Charlottenberg Handelspark til Cibus Nordic Real Estate. Nå jakter Concilia nye kjøp i Norge og Sverige.

Publisert Sist oppdatert

Concilia Retail Property og Skips AS Tudor har solgt 100 prosent av aksjene i Charlottenberg Handelspark AB til Cibus Nordic Real Estate AB. Selskapet eier Charlottenberg Handelspark i Eda Kommune i Sverige.

Charlottenberg Handelspark har et handelsareal på ca. 14 000 kvm og ble utvidet med et nytt byggetrinn på 3 600 kvm i oktober 2021. I senteret ligger butikkjedene ICA Supermarket og Apotek Hjartat, samt gode leietakere som Dollarstore, Rusta, Lidl og Lager 157.a

– Vi er svært fornøyde med salget av Charlottenberg Handelspark og mener tidsvinduet var riktig etter åpningen av grensen tidlig i høst og tilveksten av ICA Supermarket i oktober, forteller Alexander Jørgensen som er adm. direktør i Concilia.

JAKTER EIENDOMMER: Alexander Jørgensen i Conilia Retail Property AS.
JAKTER EIENDOMMER: Alexander Jørgensen i Conilia Retail Property AS.

Concilia Retail Property AS ble etablert i 2012 og er et eiendomsselskap som eier, utvikler og forvalter handelseiendommer i Norge og Sverige. Ved utgangen av 2021 eier/deleier og forvalter Concilia 32 000 kvm handelseiendom i Norge og Sverige. Videre har selskapet et samlet utbyggingspotensiale på 98 500 kvm hvor samtlige eiendommer er ferdig regulert til handel.

– Concilia jakter på interessante beliggenheter i områder med vekst i Norge og Sverige. Vi søker etter handelsområder med sentral beliggenhet og infrastruktur, eller eksisterende handelseiendommer som kan revitaliseres, sier Alexander Jørgensen.

Powered by Labrador CMS