Karriere:

PARTNERE: Sandra Riedel og Maiken Seglem.
PARTNERE: Sandra Riedel og Maiken Seglem.

Slipper til høy kompetanse og teft

Sandra Riedel og Maiken Seglem rykker opp i A-lab.

A-lab styrker satsingen på rehab, førsteetasjer og trearkitektur med to nye assosierte partnere - Sandra Riedel og Maiken Seglem.

– Vi slipper til de som har god teft, høy kompetanse og evne til å bygge gode relasjoner for hele tiden å utvikle kontoret vårt i riktig retning, sier daglig leder Geir Haaversen i A-lab i en pressemelding.

Utvikler byen fra øyehøyde

Riedel og Seglem har vært i A-lab siden 2015 og 2018. Maiken Seglem er teamleder og blant førsteetasje-ekspertene som jobber med utvikling av bygg og byliv ut fra øyehøyde, med vekt på bygulv og førsteetasjer.

Hun leder i dag flere store A-lab-prosjekter, både nybyggprosjekter og rehab- og transformasjonsprosjekter hvor gammel bygningsmasse får nytt liv. I Kvadraturen i Oslo skal Høgskolen i Kristiania for eksempel få ny campus – et nybygg med aktiv førsteetasje.

Satser på tre

Sandra Riedel er teamleder i A-labs Livelab som har boliger som hovedfokus. Hun har også vært prosjektleder for A-labs boligprosjekter i Bispevika.

- Kunnskap fra ulike typer prosjekter i alle faser gjør det enklere å treffe riktig i tidligfase. Man vet hvilke utfordringer som skal løses senere i prosessen, sier Riedel blant annet.

Powered by Labrador CMS