SAMARBEID: Pål Aglen i Skanska og Vera Houck i Usbl har signert et samarbeid på Øvre Romerike.

Skanska og Usbl med 210 leiligheter på Øvre Romerike

– Det er mange prosjekter på Jessheim nå, men vi vurderer denne lokale beliggenheten som meget attraktiv, sier direktøren.

Publisert

Skanska og Boligbyggelaget Usbl har signert en joint venture-avtale for å utvikle boligprosjektet Skogmo park, rett utenfor Jessheim sentrum. Sammen skal de utvikle og bygge opptil 210 boliger i løpet av de neste årene ifølge en pressemelding..

– Det er mange prosjekter på Jessheim nå, men vi vurderer denne lokale beliggenheten som meget attraktiv. Vi gleder oss til å gi forkjøpsrett til våre medlemmer her, sier Vera Houck som er direktør for bolig- og prosjektutvikling i Usbl.

Sammen blir Skanska og Usbl en del av et stort utbyggingsområde på snaut 16 mål som i dag er ubebygd. Tomta ligger på et knutepunkt med gangavstand til sentrum, jernbanestasjon og skole, og grenser inn til grøntområder.

– Vi jobber kontinuerlig med en langsiktig tomtestrategi, hvor kjøp, salg og partnerskap skal gi oss en optimal og tilpasset portefølje – både som utvikler og som entreprenør. Jessheim er en by i vekst med en kommuneledelse som vil noe og er flinke til å utvikle nye byutviklingsområder. Dette er et viktig prosjekt for oss, og det gledelig å få med Usbl med på laget, sier Pål Aglen som er konserndirektør for boligutvikling i Skanska.

Powered by Labrador CMS