Utvikling:

SIRKULÆRT: Hasle Tre blir demonterbart, slik at materialene kan gjenbrukes i andre prosjekter i fremtiden. (Ill.: Arkitekt Oslotre AS)
SIRKULÆRT: Hasle Tre blir demonterbart, slik at materialene kan gjenbrukes i andre prosjekter i fremtiden. (Ill.: Arkitekt Oslotre AS)

Seltor har signert ny kontrakt med Höegh Eiendom og AF Eiendom

Prosjekt Hasle Tre ligger i Hasle bydel i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Hasle Tre er planlagt som en trekonstruksjon fra første skisse og skal oppføres i fire etasjer i massivtre med plass støpt kjeller. Fasadekledningen vil skifte uttrykk etter årstidene og deler av fasaden skal kles med grønne planter som fungerer i nordisk klima. Det er planlagt en takhage som både er en biotop for dyrking og et fint sted å oppholde seg.

Prosjektet eies 50/50 av Höegh Eiendom og AF Eiendom. Arealet er 2800 kvadratmeter. Leietaker er Redd Barna. Kontraktssummen er 97 millioner kroner eks. mva, og overlevering er planlagt å skje i desember 2022.

Hasle Tre blir også demonterbart, slik at materialene kan gjenbrukes i andre prosjekter i fremtiden. Dette gjør Hasle Tre til et forbilde for sirkulære bygg. Målet er at bygget vil bli stående som et foregangseksempel på fremtidens sirkulærøkonomi.

Prosjektet skal oppnå BREEAM NOR Excellent og byggeplassen skal gjennomføres som fossilfri byggeplass.

- Seltor AS er stolt leverandør av prosjektet og vi gleder oss til å komme i gang med et flott og spennende prosjekt. Vi takker byggherren for tilliten, sier administrerende direktør Stian Råmunddal i Seltor.

Powered by Labrador CMS