Transaksjon:

SOLGT: Badehusgata 33-39 har fått nye eiere.
SOLGT: Badehusgata 33-39 har fått nye eiere.

Selger i Stavanger til Swiss Life

Malling & Co Investments har solgt Badehusgata 33-39 til et syndikat satt opp av Swiss Life Asset Managers Nordic.

Eiendommen, som har et samlet areal på ca. 20.000 kvadratmeter, er sentralt plassert i Stavanger øst. Blant leietakerne er DNO, Altera Infrastructure Norway, Stavanger kommune og flere virksomheter.

– Det er en flott eiendom som ligger godt posisjonert i den spennende utviklingen av Stavanger Sentrum. Malling har gjort en veldig god jobb med eiendommen og vi gleder oss til å utvikle den videre, sier Kristian Korbu i Swiss Life Asset Managers Nordic AS.

Malling-syndikatet kjøpte eiendommen før jul 2019 fra Norwegian Property og partnerne Camar Eiendom og Agera Eiendom.

– Etter kjøpet av eiendommen i 2019 har Malling & Co Investments gjennomført betydelige oppgraderinger av eiendommene i forbindelse med inngåelse av nye leiekontrakter og reforhandling av eksisterende leiekontrakter. Eiendommen er nå utleid til en rekke attraktive leietakere på lengre kontrakter. Gjennom vår aktive forvalting har vi lykkes med å redusere ledigheten på eiendommen fra 22 % til 4 %, og således fullført forretningsplanen som ble lagt til grunn da vi kjøpte eiendommen, sier Partner og Senior Asset Manager Fredrik Jansen i Malling.

Kjøpers rådgivere i transaksjonen har vært Schjødt AS og WSP, og Malling & Co Investments har hatt bistand fra Newsec AS og Wikborg Rein Advokatfirma AS.

Powered by Labrador CMS