Aktuelt:

Selger Bygdøy-leiligheter for 35-40 millioner

Bonum-prosjektet på Bygdøy har solgt fem av ni leiligheter. Prisantydningen på de resterende fire ligger på 35 til 40 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha kjøpt flere tilstøtende eiendommer i Løchenveien 14, har Bonum revet de tre eksisterende byggene. Nå er eiendomsutvikleren klar for å begynne byggingen av ni villaleiligheter på tomten. M2 Entreprenør har fått jobben og vil starte grunnarbeidene i juni. Forventet ferdigstillelse er ved årsskiftet 2021/22.

– Bonum og M2 har gjennom 2019 samarbeidet tett i ett forprosjekt om å skape dette flotte prosjektet på Bygdøy. Det gode samarbeidet har nå resultert i en totalentreprisekontrakt uttaler Morten Brusnes, daglig Leder i M2 Entreprenør.

Eiendomsmegler Tom Elliot Johnsen i Sem&Johnsen forteller om stor interesse for boligene. Det er solgt fem leiligheter allerede.

Boligblokken som tester ut fremtiden

– Erfaring fra den siste tiden er at interessen for boliger i det øverste prissjiktet er økende, denne utviklingen har fortsatt på tross av siste tidens unntakstilstand i Norge. Utbudet av eiendommer av dette kaliberet er nokså begrenset og kjøpegruppen har således lite å velge mellom, sier Johnsen og legger til at det hjelper med rente på 1-tallet.

Markedssjef Ruben Wilhelmsen i Bonum forteller at de gjenværende eiendommene har en prisantydning på mellom 35 og 40 millioner kroner.

– Prosjektet har en typisk voksen kjøpegruppe, som ønsker å bytte ut enebolig med leilighet. Boligene er også tilpasset dette ved å ha alle de praktiske kvaliteter som er knyttet til leilighetstypologien, men likevel gi en følelse av å bo i villa hvor alle enheter blant annet har private innganger, lite innsyn og så videre, sier Wilhelmsen.

Prosjektet er tegnet av arkitekt Jon H. Støre, Dronningen Landskap har utformet parkanlegget og Helene Hennie har stått for interiørdesign