Transaksjon:

SPENT: - Jeg tror det vil bli god henvendelse på eiendommen og er spent på hvordan markedet vil motta dette prosjektet, sier næringsmegler Bjørn Even Sørhaug i Eiendomsmegler1.
(Foto: BK Foto v/Bjørn Kjærra)
SPENT: - Jeg tror det vil bli god henvendelse på eiendommen og er spent på hvordan markedet vil motta dette prosjektet, sier næringsmegler Bjørn Even Sørhaug i Eiendomsmegler1. (Foto: BK Foto v/Bjørn Kjærra)

Selger 142 mål boligtomt (+)

- Ikke hverdagskost.

Publisert

- Jeg antar at det vil være flere utbyggere som ønsker å sikre seg et så stort område i sin tomtebank sentralt i Vestfold.

Dette sier næringsmegler Bjørn Even Sørhaug i Eiendomsmegler1, i forbindelse med at han skal selge en godt beliggende tomt på hele 142 mål i Vestfold.

- Det er ikke hverdagskost å få muligheten til å selge 142 mål tomt som er avsatt til gult (boligbebyggelse, red. anm.) og som vil ligge under samme reguleringsplan som Universitetet i Sørøst-Norge. Tomten ligger på en kolle og vil i tillegg til masse sol, få utsikt over Borrevannet, mot Universitetet og Horten by med sjøen i horisonten, sier Sørhaug.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.