Content

I Placepoint’s 3D designer kan du lage enkle volumer som du kan analysere ved bruk av ulike verktøyClick to add image caption

Se utviklingspotensialet på tomter på et øyeblikk

Placepoint er prop-tech’en som utvikler analyseverktøy for tidlig fase eiendomsutvikling. De jobber med å lansere flere innovasjoner som markedet tidligere ikke har hatt effektiv tilgang til. Nå kommer enda et nytt verktøy: 3D designer.

"Vi ser at det er behov for å kjapt kunne skaffe seg oversikt over hvilke muligheter som finnes på en tomt, og hvordan dette kan visualiseres" sier daglig leder Peder Sunde i Placepoint. "Dette er tilbakemeldinger vi får fra kundene som vi har jobbet med over tid. Det er derfor gledelig at vi nå kan tilby et verktøy som muliggjør at man kan tegne opp et nabolag i løpet av minutter før man går i gang med å analysere virkningen av de nye byggene".

Placepoints 3D-designer lar deg lage raske og enkle volumprøver i 3D. Disse kan kopieres, og på et øyeblikk plasseres ut på eiendommen. Så finnes det allerede verktøy for å måle siktlinjer, kotehøyder, avdekke solforhold osv. Med Placepoint kan man allerede i telefonsamtalen med megleren undersøke potensialet i prospektet som man vurderer.

Daglig leder Peder Sunde og medgründer Jarle Bjørnbeth ser frem til mottagelsen av den nye 3D designeren til Placepoint

Eiendomsutvikleren Atlas Utvikling bruker Placepoint i flere timer hver eneste dag når de undersøker nye muligheter.

"Vi sparer masse tid, og får et veldig visuelt inntrykk av hvordan et potensielt utviklingsprosjekt kan se ut med enkle volumstudier. Det reduserer beslutningstiden for investeringer, og sikrer bedre analyser i en tidlig fase" sier Mikkel Viermyr, Investeringsdirektør i Atlas.

Bransjen står ovenfor en utfordrende tid. Betalingsvilligheten går ned, materialkostnaden øker, og flere prosjekter settes på vent. I krevende situasjoner som vi opplever nå, blir det enda viktigere å unngå tomtekjøp som viser seg å ikke være den gullgruven man forventet. Det er det Placepoint leverer på sier Sunde.

Selskapet er kjent for å ha bygget en helt ny kategori da de lanserte prosjektstyringsverktøyet «Property Relationship Management» eller PRM system. De er også nominert til Nordisk prop-tech awards. «Vi har flere innovasjoner vi jobber med, og er naturligvis spent på hvordan markedet tar imot de nye løsningene våre», sier Jarle Bjørnbeth, produkteier og medgründer i Placepoint.

Vår hovedmålsetning er å gjøre jobben med eiendomsanalyser så enkel at flere aktører unngår å gjøre kostbare feil tidlig i utviklingsfasen. Med lanseringen har 3D designeren har vi kommet enda et stykke på veien, og vi fortsetter fremover for å gjøre eiendomsinvesteringer mer forutsigbare og lønnsomme.

Powered by Labrador CMS