Henriette Mork og Simen Lirio.
Henriette Mork og Simen Lirio.

Scala med to nyansettelser

Scala Eiendom rigger for videre vekst med rekrutteringen av Henriette Mork som eiendomssjef og Simen Lirio som business-analytiker.

Publisert Sist oppdatert

Henriette Mork kommer fra rollen som prosjektutvikler, og før det leasing manager i Citycon, mens Lirio de siste 5 årene har jobbet for PwC, senest i rollen som senior associate i selskapets Deals-avdeling.

– Scala har mange jern i ilden med betydelig organisk vekst, mange prosjekter og et aktivt syn på oppkjøpsmuligheter. Da trenger vi det beste laget, og det er derfor veldig bra at Henriette og Simen har takket ja til å bli med oss på reisen. De har både veldig relevant erfaring, og er tillegg fine folk som vi tror passer veldig godt hos oss, sier daglig leder i Scala Eiendom, Hans Jørgen Mørland, i en pressemelding.

Scala Eiendom eier og forvalter til sammen 24 kjøpesentre med en samlet butikkomsetning på ca. 14 milliarder. Selskapet budsjetterer med ca. 730 millioner i leieinntekter i 2023. Scala Eiendom ble etablert i 2012, og er i dag eid av Norgesgruppen, Fredriksborg og Schage Eiendom.

Powered by Labrador CMS