Karriere:

BÆREKRAFTFOKUS: I tillegg til å følge opp prosjektene, skal Frida Nilsen ha ansvaret for bærekraft i Sequoia.
BÆREKRAFTFOKUS: I tillegg til å følge opp prosjektene, skal Frida Nilsen ha ansvaret for bærekraft i Sequoia.

Boligutvikleren Sequoia ansetter arkitekt

Sequoia har ansatt Frida Nilsen som arkitekt og bærekraftansvarlig i selskapet.

Publisert

Frida Nilsen fullførte arkitektutdanningen fra Arkitektur- og Designhøyskolen i Oslo i januar i år, men har ved siden av studiene også jobbet deltid for boligutvikleren Sequoia. Nå er hun ansatt på fulltid som arkitekt og bærekraftsansvarlig, og vil ha ansvar for å følge opp flere av prosjektene til selskapet. Hun vil også jobbe med å videreutvikle og forbedre selskapets bærekraftstrategi.

– Frida har imponert alle mens hun har jobbet hos oss, ikke minst fordi hun har sjonglert studiene med en 20-40 timers arbeidsuke i Sequoia – og AHO er jo kjent for å kjøre studentene sine hardt, sier Knut Olav Wik-Klokk om ansettelsen.

Han forteller at bærekraft er et sterkt fokusområde for Sequoia.

– Vi er veldig glade og stolte over at Frida valgte å begynne hos oss etter endt skolegang. Hun er svært kompetent og et rivjern som alltid leverer høy kvalitet, og ikke minst er hun en person som det er inspirerende å arbeide sammen med, sier Wik-Klokk.

Den nyutdannede arkitekten var aldri i tvil da hun fikk muligheten til å begynne å jobbe hos boligutvikleren.

– Da jeg så at Sequoia utlyste arkitektpraktikant-stilling våren 2019 syns jeg det umiddelbart virket spennende å jobbe med eiendomsutviklere – og kult at de ønsket en arkitekt med i sitt team. Jeg var heldig og kapret stillingen, og fikk tidlig lov til å følge opp prosjekter på byggeplass, skisse på nye prosjekter og utarbeide rammesøknad sammen med ansvarlig søker. Den tilliten er jeg så takknemlig for - etter snart fire år hos Sequoia var det ikke tvil om at jeg ønsket å jobbe fulltid etter endt studie, sier Frida Nilsen.

Hun mener det er spennende å jobbe i et tverrfaglig team med flinke folk hun kan lære mye av.

– Jeg får erfare alle sider ved et byggeprosjekt, og jobbe tett sammen med alle involverte fag. Ved å jobbe som «in-house» arkitekt hos Sequoia knar vi prosjektene godt sammen, og ender alltid opp med løsninger alle på kontoret er fornøyde med. Det er tross alt utviklere som bygger – ved å heller forstå hvordan hverandre jobber og tenker mener jeg at jeg blir en bedre arkitekt, og Sequoia en bedre eiendomsutvikler.

Powered by Labrador CMS