SAMLING: Styret i Tromsø Næringseiendomsforening for Unge består av Bork Bårnes, Fra venstre Stephen Alexandre og Ann Margareth Walaker Hutchinson.

Samler unge bransjefolk i Nord-Norge

Målet er å skape en fast tradisjon for bransjen.

Publisert

Tromsø Næringseiendomsforening for Unge startet nylig konseptet de kaller Eiendomskaffen. Dette er en møteplass for medlemmene, hver første torsdag i måneden på en kafé i sentrum.

– Målet vårt er å skape en arena hvor folk i bransjen kan møtes og dele kunnskap på en uformell måte, utveksle erfaringer og diskutere aktuelle temaer. Vi har allerede gjennomført to treff og responsen fra medlemmene har vært svært positiv. Vi håper at  Eiendomskaffen med tiden vil gå av seg selv og bli en fast tradisjon i Tromsøs eiendomsbransje, sier Alexandre som til daglig er å finne i Tiger Næringsmegling.

Så langt er det 68 medlemmer i foreningen.

– Blant firmaene representert er Pellerin, Jm Hansen Eiendom, SANDS, Kvale Advokatfirma, Acea Properties, Barlindhaug Eiendom, DNB, Newsec, Peab, og Tord Kolstad Eiendom, sier Alexandre.

Han sier også at unge bransjefolk fra andre steder i Nord-Norge er velkomne hvis de ønsker å være med i fellesskapet.

– Eksempelvis har vi medlemmer basert i Bodø, påpeker han.

Alexandres ser ikke at det er et umiddelbart generasjonsskifte i byens eiendomsbransje, men sier det er tydelig at unge og ambisiøse krefter stadig blir en del av den.

– Mange av dem tar steget til å bli med i foreningen idet de begynner sin karriere innen næringseiendom, sier han.

Styret i Tromsø Næringseiendomsforening for Unge består av Stephen Alexandre, Bork Bårnes og Ann Margareth Walaker Hutchinson.

Powered by Labrador CMS