SUKSESS: Så langt har Tunkvartalet truffet godt i markedet.
SUKSESS: Så langt har Tunkvartalet truffet godt i markedet.

Salgssuksess på tross av korona

30 prosent av blokkleilighetene forsvant på første salgsdag.

Publisert Sist oppdatert

Det har vært til dels stor usikkerhet rundt konsekvensene av koronapandemien i nyboligmarkedet, men den frykten gjaldt ikke for andre trinn av Tunkvartalet i Lørenskog. De det ble lagt ut i juni forsvant over 30 prosent av blokkleilighetene, ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Kommunen trenger proff hjelp til å utvikle kremtomta

Dette boligprosjektet er et samarbeid mellom Usbl og Peab Eiendomsutvikling. Høsten 2019 startet byggingen av første trinn med 105 leiligheter som skal være innflyttingsklare i løpet av 2021.

− Flere enn 70 prosent av de er solgt. Med den gode salgsstarten på andre trinn håper vi å gi entreprenøren klarsignal til å gå i gang i høst, sier administrerende direktør Henning Hanevold i Peab Eiendomsutvikling.

De 84 leilighetene ble lagt ut for salg 23. juni i år, med forkjøpsrett for Usbl sine medlemmer. Responsen ble svært god ifølge pressemeldingen, og ved salgsstart kom det inn totalt 42 kjøpstilbud.

LES OGSÅ: Lever godt i et trått marked

− Det vitner også om økt grad av optimisme blant boligkjøperne, sier administrerende direktør Johan Bruun i Usbl.

Totalprisen for leilighetene i andre trinn går fra drøyt 2,2 til drøyt 10 millioner kroner. Størrelsene ligger mellom 25 og 115 kvadratmeter. BoligtypeProsjektet vil ferdig utbygget bestå av ca. 380 leiligheter i fem boligblokker.