Bolig:

SJØHUSSTIL: Prosjektet legger opp til arkitektur i tradisjonell sjøhusstil.

Rogalands Karibia: Folk sov i kø – nesten halvparten solgt på 1 time

– Vi kan ikke love samme temperatur som i Karibia, men dette blir et unikt prosjekt, sier markedssjef Roy Klungtvedt i INEO.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kl. 10.00 la INEO Eiendom ut for salg de 56 leilighetene i prosjektet Bryggene i Hommersåk i Sandnes, og etter 1 time var 24 enheter solgt. Drøyt 10 personer overnattet utenfor salgslokalet for å sikre seg de beste boligene.

– Den første kom kl. 20, og så kom det flere etter hvert. Det er lenge siden noen sov i kø i vår region for å kjøpe bolig, så dette er veldig gøy for oss, sier Roy Klungtvedt, markedssjef i INEO Eiendom.

Han mener den overveldende mottakelsen skyldes beliggenheten på bryggekanten.

– Boligene blir beliggende på utsiden av en blindvei, dermed vet vi at det ikke kommer noe bebyggelse utenfor. Og så har arkitektene utviklet et veldig godt prosjekt med optimale forhold med hensyn til sol og utsikt. Hommersåk blir jo kalt Rogalands Karibia, men selv om vi ikke kan love samme temperatur, blir dette et unikt prosjekt, sier Klungtvedt.

Han forteller at kjøperne så langt er lokale, eller personer som er født og oppvokst her, og vil flytte tilbake. Kvadratmeterprisen ligger på 65.000 kroner, noe Klungtvedt påpeker er høyt i Rogaland.

– Beliggenheten er ideell, fredelig plassert på solsiden av Hommersåkvågen og som en forlengelse av eksisterende bebyggelse ved bryggekanten. Det legges opp til arkitektur i tradisjonell sjøhusstil, med friske farger, moderne detaljer og smarte planløsninger, heter det på prosjektsiden for Bryggene.

Powered by Labrador CMS