SATSING: Thomas Dahle i Rebus Handelseiendom ønsker og Paal- Christian Hansen velkommen på laget.
SATSING: Thomas Dahle i Rebus Handelseiendom ønsker og Paal- Christian Hansen velkommen på laget.

Reitan med storsatsing på handelseiendom

Har hentet inn Føyen-partner Paal-Christian Hansen til å lede satsingen. 

Publisert Sist oppdatert

Rebus Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom, der ambisjonen er å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet slår sammen Reitan Eiendom sine investeringer på handelseiendom med selskapet Rema Etablering, som frem til årsskiftet var under Rema 1000 Norge, ifølge en pressemelding.

Nå er det opprettet en ny stilling, der Paal-Christian Hansen blir kommersiell direktør. Han kommer fra Advokatfirmaet Føyen der han gjennom 27 år har opparbeidet seg bred erfaring på nærings- og boligeiendom

– Denne muligheten til å være med på å bygge opp den nye satsingen til Rebus kunne jeg rett å slett ikke takke nei til. Her kan jeg bruke all den kompetansen og det kontaktnettet jeg har gjennom årene som eiendomsadvokat til å bygge en solid virksomhet som skaper resultater for eierne, sier han.

Handel og boliger

– Selskapet skal utvikle, eie og forvalte førsteklasses handelseiendommer og nærsentre, bygget rundt dagligvarebutikker av høy omsetningsklasse. I videreføringen av dette, og som en god samarbeidspartner, vil Rebus også være sentral innen boligutvikling i de befolkningsrike delene av landet, sier administrerende direktør Thomas Dahle i Rebus Handelseiendom.

Dette selskapet ble startet i 2014. Nå samles utvikling, investering og forvaltning under en paraply med ambisjon om å bli en av de sterkeste aktørene innen bærekraftig handelseiendom i bransjen.

– Dette er en satsing for å gi vår øverste sjef, kunden, bedre butikker å handle i. Med dette øker trykket på nyetableringene. Vi har klokkertro på kunnskapen og gjennomføringsevnen til menneskene som skal jobbe med vekst og resultater innen handelseiendom, sier Ole Robert Reitan i Reitan Retail.

Powered by Labrador CMS