BYGGER: Styreleder Peer Christensen i Realkapital Investor bygger opp organisasjonen igjen.
BYGGER: Styreleder Peer Christensen i Realkapital Investor bygger opp organisasjonen igjen.

Realkapital Investor henter fra Malling

Realkapital Investor har ansatt Jørgen Bue Solli, som blir en del av det nye lederteamet.

Publisert Sist oppdatert

Jørgen Bue Solli har de siste fem årene hatt ansvaret for eiendomssyndikering i Malling & Co Project Finance. Han utdannet siviløkonom, autorisert finansanalytiker og har en MBA i finans fra Norges Handelshøyskole.

– Vi er veldig fornøyd med ansettelsen av Jørgen. Med sin faglige kunnskap og erfaring, vil Jørgen være en sterk bidragsyter til re-etableringen av lederteamet i Realkapital Investor. Samtidig er målet å få på plass en til to nye personer før sommeren, sier daglig leder Andreas Jansen.

Jørgen Bue Solli.
Jørgen Bue Solli.

I midten av februar ble det kjent at ledelsen i Realkapital Investor brøt ut for å etablere en ny virksomhet hvor de skulle ta større eierandeler selv. Det var ledertrioen Anders Brustad Nilsen, Anders Aasand og Arild Aubert som ble enige med de øvrige eierne av Realkapital Investor om å skille lag. Nå er Realkapital Investor i full gang med å etablere et nytt lederteam.

– Med nytt lederteam og Realkapitalgruppens 20 års eierskap i Realkapital Investor ser vi frem til å videreutvikle og forsterke vår satsning innenfor value-add /opportunistiske segmentet med Stor-Oslo som nedslagsfelt, sier styreleder Peer Christensen.

Powered by Labrador CMS