3.700 KVM: Den ene eiendommen har en bygningsmasse på drøye 3.700 kvadratmeter.
3.700 KVM: Den ene eiendommen har en bygningsmasse på drøye 3.700 kvadratmeter.

Wilog kjøper to logistikkeiendommer

Logistikkeiendomsselskapet har kjøpt to naboeiendommer i Lørenskog.

Publisert Sist oppdatert

Wilog har i løpet av kort tid bygd opp en eiendomsporteføje på 90.000 til 100.000 kvadratmeter med logistikkareal. Nå har selskapet, som er tilrettelagt av Propcap, kjøpt Industriveien 10 i Lørenskog. Eiendommen har en bygningsmasse på 3.711 kvadratmeter. Selger er Lentusgruppen.

– Vi har fortsatt tro på økt etterspørsel etter sentrale kombinasjon, lettindustri og lagereiendommer i Oslo og omegn. Industriveien 10 passer godt inn i Wilog sin profil. Vi ønsker å takke Lentusgruppen for en konstruktiv og effektiv prosess, sier Lasse Kristiansen, daglig leder i Propcap AS, som har tilrettelagt for eiendomskjøpet.

Lentus Eiendom har oppgradert eiendommen siden overtakelsen i 2019, og vi har lyktes med å tiltrekke oss attraktive og langsiktige leietakere. Vi ser at bygget passer godt inn i porteføljestrategien som Wilog representerer, og vi ønsker lykke til med investeringer i et spennende område, sier daglig leder Knut Garnes.

Det er Tiger Eiendomskompetanse som har vært megler. Advokatfirma Simonsen Vogt Wiig har representert kjøper i transaksjonen, mens Advokatfirmaet SGB Storløkken har representert selger.

Wilog har også kjøpt naboeiendommen Industriveien 12 fra Rutle-familien. Eiendommen har en bygningsmasse på 8.073 kvadratmeter og en tomt på over 21 mål. DNB Næringsmegling har vært megler i transaksjonen.

– Vi ønsker å takke Rutle familien, deres representanter og DnB Næringsmegling for en konstruktiv prosess, sier Kristiansen.

– Vi gratulerer partene med en flott transaksjon. Wilog har kjøpt en spennende eiendom i en kommune i vekst. Bygget, og eiendommens beliggenhet spesielt, er svært attraktiv som kombinasjon- og logistikkeiendom. Industriveien 12 og Visperud har kvaliteter markedet etterspør, en trend vi tror vil fortsette å tilta, sier Frikk Hoven, rådgiver for transaksjoner i DNB Næringsmegling.

Advokatfirma Simonsen Vogt Wiig har representert kjøper i transaksjonen, mens Advokatfirmaet Haavind har representert selger i transaksjonen.

Powered by Labrador CMS