Aktuelt:

DAGENS GJEST I PROPTECH TIL FROKOST: Snorre Jordheim Myhre, CEO og gründer av Plaace, en av de mest ettertraktede proptech-selskapene på markedet. Hør historien hans om hvordan et selskap vokste frem gjennom akseleratorprogrammet til Antler.

Podcasten Proptech til frokost: Mot alle odds

Snorre Jordheim Myhre er en gründer med tilsynelatende elendig timing. For i samme øyeblikk som en pandemi ruller inn over landet, butikkene drar for gardinene og fire generasjoner kaster seg på nettet for å handle, da lanserer han et selskap som skal hjelpe butikker å finne lokaler.

Publisert

Plaace er en plattform der bedrifter, og da særlig butikker, matches mot lokaler som passer dem spesielt godt. Dette gjøres basert på data som Plaace har om hvor mange som ferdes forbi et lokale, hvilken demografi de tilhører og hvor mye penger de legger igjen.

Som altså er ting man sluttet med under pandemien, og som bare forsterket butikkdødtrenden som allerede var tiltagende. Så dette kunne jo egentlig ikke gå bra.

Men så her sitter Myhre, et par år senere, pandemien tilsynelatende tilbakelagt, med en fersk pokal fra Nordic Proptech Awards som sier at de er Nordens mest spennende start-up innen eiendomsforvaltning. De har betalende kunder som skryter, internasjonale planer, og sier med hånden på hjertet at pandemien ikke har vært en ulempe for dem. Men hvordan det gikk til vil dere høre mer om i podcasten – Proptech til Frokost.

Podcasten Proptech til Frokost er tilgjengelig på Apple podcast, Spotify, Acast, Google podcast og andre podcastplattformer. Du kan også høre podcasten ved å klikke på direktespilleren under her:

Powered by Labrador CMS