UTADRETTET VIRKSOMHET: Det er også innpasset selvbetjent, offentlig tilgjengelig vaskeri samt restaurant, bar og biljardhall.
UTADRETTET VIRKSOMHET: Det er også innpasset selvbetjent, offentlig tilgjengelig vaskeri samt restaurant, bar og biljardhall.

Spabo vil etablere 79 studentboliger på Tøyen (+)

– Vi tenker at dette blir et positivt bidrag til utviklingen av Tøyen, sier administrerende direktør Jan Spandow i Spabo Eiendom.

Publisert

På vegne av Spabo Eiendom har Puls Arkitekter søkt om rammetillatelse for Hagegata 32 på Tøyen i Oslo. I 2019 ble det gitt tillatelse til oppføring av påbygg og nybygg.

– Etter grundige vurderinger ønsker tiltakshaver nå å etablere studentboliger istedenfor kontorer, og det søkes derfor bruksendring til bolig. Det vil bli tinglyst en heftelse på eiendommen om at boligene skal benyttes til utleie for studenter i minst 20 år fra ferdigattest, skriver arkitektselskapet i henvendelsen til Plan- og bygningsetaten (PBE).

Det skisseres 79 studentboliger i tiltaket, hvorav 23 er 2-roms. Alle leilighetene har bod i underetasjen, og det vil være sykkelparkering i garasjen. Som uteoppholdsareal er det 3 terrasser i henholdsvis 4., 5. og 6. etasje på til sammen 268 kvadratmeter.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.