TØFFERE TIDER: Simon Stordalen i Bratsberg Næringseiendom er fornøyd med fjoråret, men ser et ruglete 2020. Foto: Dag Jensen
TØFFERE TIDER: Simon Stordalen i Bratsberg Næringseiendom er fornøyd med fjoråret, men ser et ruglete 2020. Foto: Dag Jensen

Rett under 100 mill. i leieinntekter (+)

Bratsberg Næringseiendom hadde rett under 100 millioner kroner i leieinntekter i fjor og tjente 54,7 mill på driften og 18,3 mill før skatt.

Publisert Sist oppdatert

– Ja, vi er fornøyde med resultatene for 2019. Det har vært et år med core business. Vi har hatt fokus på løse ledige arealer og ivareta eksisterende portefølje, sier adm. direktør Simon Stordalen i Bratsberg Næringseiendom.

Han har akkurat levert tallene for 2019 til Brønnøysund og forteller om en hektisk jobbing de seneste ukene etter at koronakrisen slo inn over Norge.

– Vi opplever 2020 som et ruglete år, men at vi har gjort våre nødvendige tiltak og føler oss trygge på å komme oss godt gjennom den krevende tiden. Vi har til nå jobbet mye med å bistå leietakere som følge av Covid-19, sier Stordalen. Vi vet dog ikke helt konsekvensene for tredje og fjerde kvartal.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.