SKAL VOKSE: Emil Eriksrød blir styreleder i Evolve, mens Marianne Vollan fortsetter som daglig leder. Foto: Kimm Saatvedt.
SKAL VOKSE: Emil Eriksrød blir styreleder i Evolve, mens Marianne Vollan fortsetter som daglig leder. Foto: Kimm Saatvedt.

R8 inn i coworking (+)

R8 har kjøpt halvparten av aksjene i selskapet som står bak Evolve Business Space.

Publisert

Målet med kjøpet av 50 prosent av aksjene i Evolve Holding, er å bidra til ytterligere profesjonalisering og vekst i selskapet.

– Teamet bak Evolve var de første som tok coworking til Norge og har gjennom mange år opparbeidet seg en helt unik kunnskap om hvordan et slikt innovativt konsept lykkes i det norske markedet. Vi har i en god stund fulgt med på og latt oss imponere av deres suksess. Samtidig ser vi at vi fra vår side kan bidra med administrative systemer og ressurser som vil legge til rette for at Evolve kan utvikle seg og vokse ytterligere i fremtiden, sier Emil Eriksrød, administrerende direktør i R8 Property.

Evolve har nå 18 forskjellige sentre i Norge, hvor de tilbyr fleksible arbeidsplasser og tilgang på møterom. Virksomheten leier lokaler i kvartalet Kammerherreløkka, som R8 har utviklet i samarbeid med Bane NOR Eiendom. Evolve skal også leie lokaler i Powerhouse Telemark, som er under bygging.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.




Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.