SOLGT: Eiendommen ligger rett ved Østre Aker Vei.
SOLGT: Eiendommen ligger rett ved Østre Aker Vei.

NRP kjøpte logistikkeiendom (+)

NRP har kjøpt en logistikkeiendom i Groruddalen i Oslo av Daimyo Eiendom.

Publisert

Eiendommen som NRP nå har slått kloa i har vært solgt flere ganger de seneste årene. I 2017 solgte DNB Næringseiendom Østre Aker Vei 95 til Edgar Haugens eiendomsselskap Ragde Eiendom. Gro Boge begrunnet salget overfor Estate Nyheter med at det var en liten eiendom som ikke var en del av DNB Eiendoms strategiske eierskap. Men Edgar Haugen ble ikke sittende lenge på Østre Aker Vei 95. I løpet av ett år hadde han snudde seg rundt og solgt den videre til Daimyo Eiendom, som han har gjort flere dealer med.

Før salget til NRP har Daimyo Eiendom gjennomført en utvidelse av eiendommen. Østre Aker Vei 95 hadde opprinnelig 8554 kvadratmeter. Det er blitt revet et tilbygg og oppført et tilbygg på drøye 3200 kvadratmeter. Etter utvidelsen er eiendommen nå på ca. 11 000 kvadratmeter. I tillegg er det 125 parkeringsplasser på eiendommen, som har en lang leieavtale med First Mover Group og deres flytteselskap Relokator.

Estate Nyheter kjenner ikke salgssummen, men i 2018, som er før utvidelsen av arealet, hadde Østre Aker Vei 95 AS leieinntekter på ca. 7 millioner kroner. Det er grunn til å tro at leieinntektene er vesentlig høyere nå, med utvidelsen av arealet på rundt 30 prosent.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.