EY TIL STORTORVET 7: Stortorvet 7 er blant byggene som Malling & Co Næringsmegling har leid ut lokaler til denne høsten.
EY TIL STORTORVET 7: Stortorvet 7 er blant byggene som Malling & Co Næringsmegling har leid ut lokaler til denne høsten.

Har leid ut 55.000 m2 siden sommeren (+)

Malling & Co Næringsmegling har leid ut 55.000 kvadratmeter næringsareal i Oslo etter sommeren.

Publisert Sist oppdatert

Leder for utleie Fredrik Sommerfeldt forteller om et hett leiemarked denne høsten.

– Mange er bekymret og lurer på hvordan markedet skal bli etter Covid-19. Noen spår kontormarkedet nedenom og hjem og regner med at folk skal sitte på hjemmekontor mens leieprisene faller. Men det er en virkelighet vi ikke ser der ute i markedet. Vi har opplevd tidenes halvår etter sommeren og har signert rekordmange leiekontrakter, sier Sommerfeldt.

Totalt har Malling-meglerne signert 55.000 kvadratmeter, og Sommerfeldt regner med å øke volumet ytterligere utover året. Malling & Co har mange prosesser gående og ligger så langt an til å gjøre sitt beste år noensinne på utleie. Blant leiekontraktene, er Direktoratet for forvaltning og økonomistyring i Oslo Pensjonsforsikrings Økern Portal (7500 kvadratmeter), EY i Schage Eiendoms Stortorvet 7 (9000 kvadratmeter), Knowit i Entras Universitetsgaten 7-9 (7.200 kvm) og OPF i Entras St. Olavs plass 5 (3.500 kvm).

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.