STRANDKANTEN: Nå bygges disse leilighetene i Tromsø, så nær sjøen som mulig. Første innflytting skjer om et par år. Ill.: PEAB
STRANDKANTEN: Nå bygges disse leilighetene i Tromsø, så nær sjøen som mulig. Første innflytting skjer om et par år. Ill.: PEAB

Boligprosjekt til 550 mill. (+)

Nå har startskuddet gått for det nyeste boligprosjektet på Strandkanten.

Publisert

Skir er et bolig- og næringsprosjekt ved sjøen i Tromsø. Over to byggetrinn skal Peab bygge 180 selveierleiligheter i opptil 12 etasjer der, de første 80 skal være innflyttingsklare i første kvartal 2021. Totalt skal de investere 550 millioner kroner i det som blir det siste prosjektet i Strandkanten.

− Skir vil tilføre Tromsø varierte leiligheter i alle priskategorier så her er det gode boliger for flere behov, sier administrerende direktør Stig Tore Johnsen i Peab Eiendomsutvikling Nord som eier prosjektet gjennom selskapet Strandvegen Utvikling.

Leilighetene koster fra 2.29 millioner til 12,99 millioner kroner for 31 til 158 kvadratmeter. Utbyggingskontraktene ble inngått rett før jul, og byggestart var i januar.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.