Transaksjon:

SOLGT: Nå har dette kontorbygget fått nye eiere.
SOLGT: Nå har dette kontorbygget fått nye eiere.

Sol og sommer er ingen hindring for kjøp av eiendom

Nå er ytterligere 13.000 kvadratmeter på Hamar godt plassert i den store eiendomsporteføljen.

Publisert Sist oppdatert

Gjøvik-baserte Tema Eiendom gjennomførte nylig en handletur på andre siden av Mjøsa, da de sikret seg Parkgata 81 - 85 på Hamar.

Det er den heleide dattera Tema Næringsbygg som har kjøpt alle 100 aksjene i Parkgata Offentlig Eiendom. Selger er et syndikat i regi av Clarksons Platou Real Estate hvor Hamar-baserte Utstillingsplassen Eiendom er største enkeltaksjonær.

Eiendommen er totalt 3.651 kvadratmeter og bebyggelsen fra 2014/2015 utgjør 13.142 kvadratmeter inklusiv parkeringskjeller på 2.176 kvadratmeter. Bygger er fullt utleid med leietakere som blant andre Statens Vegvesen, Eika Forsikring og Toten Sparebank.

- Tema Eiendom gjør nå ett av sine mest spennende oppkjøp noen gang. Dette er ett av de flotteste kontorbyggene i Innlandet, og med Breeam Nor Very Good-sertifisering har dette bygget også en tydelig miljøprofil som er i tråd med selskapets ambisjoner, melder Gjøvik-selskapet.

Innlandet Næringsmegling og Union Norsk Næringsmegling har bistått som rådgiver i transaksjonen. Overtakelse gjennomføres 4. juli. Som vanlig oppgir ikke Tema prisen de betalte.

Tomtekjøp også

I tillegg til kontorbygget kjøpte Tema Næringsbygg også ei tilstøtende tomt til Parkgata 81 - 85 på Hamar.

- Eiendommen er 1.960 kvadratmeter og kan bebygges med 4.800 kvadratmeter fordelt på fire etasjer. Frem til eventuell utbygging inngår eiendommen inngå i felles organisert parkeringsløsning sammen med Utstillingsplassen Eiendom, heter det.

Overtakelsen gjøres gjennom kjøp av alle aksjene i et nyopprettet selskap som fisjoneres ut fra UPL Hamar. Selger er Utstillingsplassen Eiendom. Overtakelse skjer etter nærmere avtale.

Powered by Labrador CMS