Aktuelt:

TIL TOPPS: Ingen kunne tukte Nordr-sjef Andreas Martinussen under en uhøytidelig innvielse av selskapets nye næringsbygg, som ligger i tilknytning til Norges Cykleforbunds velodrom i Asker. Cykleforbundet utfordret Nordr til et trappeløp, og Martinussen lot seg ikke be to ganger.

Parkerte alle under innvielse av nybygg

Nordr-sjef Andreas Martinussen ble utfordret til trappeløp av leietakerne, og svarte med å sette ny bestetid.

Publisert Sist oppdatert

I Asker er byggingen av Norges Cykleforbunds velodrom i gang, mens næringsbygget i tilknytning til velodromen er tatt i bruk. Dette bygget er solgt til Nordr Eiendom som en del av finansieringen av velodromen.

EKSPLOSIV: Andreas Martinussen i friskt driv med generalsekretær Eystein Thus Stokstad i Norges Cykleforbund noen trappetrinn etter.

Området vil også romme nærmere 200 boliger, som bygges og selges av Conceptor Bolig AS.

Blant leietakerne i næringsbygget er Norges Cykleforbund og NTG-U. I forbindelse med innvielse av bygget har Nordr blitt utfordret til et trappeløp i bygget sitt av sine leietakerne.

Blant Nordr-medarbeiderne som tok utfordringen, var Nordr-sjef Andreas Martinussen, samt Sverre Stræth, investeringsdirektør i Nordr.

Før arrangementet uttalte Martinussen at han skulle gjøre sitt ytterste for å sette rekord opp trappen, samt slå sin kollega Sverre Stræth. Sistnevnte stilte med prolaps, men var klar på at «smerte kun sitter i hodet».

SKOLE OG KONTORLOKALER: Nordr står som eier av dette næringsbygget på Langenga i Asker. Til venstre er arbeidet med Norges Cykleforbunds velodrom i gang.

Blant deltakerne på leiesiden var generalsekretær Eystein Thus Stokstad i Norges Cykleforbund og John Inge Strømsnes, rektor ved NTG-U.

Trappen går over flere etasjer, og etter gjennomført konkurranse var det klart at Nordr-sjef Martinussen var uslåelig, etter å ha løpt opp på tiden 15,86.

Denne kortet han ned til 15,32 etter en ny runde.

- Det var et bra race, men ganske utfordrende rent teknisk, sa Martinussen etter løpet.

- For øvrig er det fabelaktig bygg, og vi er meget fornøyde med leietakerne, la han til.

Stokstad fra Norges Cykleforbund ble klokket inn på tiden 17,26. Finansdirektør Sverre Stræth i Nordr, som altså løp med prolaps, fikk tiden 17,30.

Powered by Labrador CMS