Karriere:

TAR LEDELSEN: Viggo Bekker Ståhl tar ledelsen av det nye Debt Advisory-kontoret i Stockholm.
TAR LEDELSEN: Viggo Bekker Ståhl tar ledelsen av det nye Debt Advisory-kontoret i Stockholm.

Pangea tar Debt Advisory til Sverige

Ett år etter å ha startet opp den nye Debt Advisory-enheten i Norge, ekspanderer Pangea Property Partners satsingen til Sverige.

Publisert

Pangea har ansatt Viggo Bekker Ståhl til å lede Pangea Debt Advisory AB i Stockholm. Han kommer fra CBRE, hvor han var Head of Nordics - Debt & Structured Finance. Han startet i den nye stillingen første august.

– Etter en vellykket start i Norge, er vi glade for å ønske Viggo velkommen til vårt team i Stockholm og etablere Debt Advisory i Sverige for å dekke våre svenske og nordiske mandater. Våre klienter i Norden og internasjonalt har etterspurt tjenester innenfor gjeldsmarkedet, særlig knyttet til transaksjoner. Dette er en naturlig ekspandering for oss, sier Joakim Arvius, CEO Sweden & Partner i Pangea Property Partners.

Pangea etablerte Pangea Debt Advisory AS i Norge i august i fjor og har tre ansatte som sitter i Oslo. De norske og svenske teamene vil jobbe sammen med cross border-transaksjoner og begge avdelingene vil være en integrert del av Pangea Property Partners.

– Pangea er ett av de sterkeste merkevarene i Norden innenfor kommersiell eiendom og har vært rangert som nummer en i Sverige av Datscha i en lengre periode. Jeg ser frem til å bli med på dette suksessfulle teamet og på å utvikle Pangeas Debt Avisory-tjenetser i Norden, sier Viggo Bekker Ståhl.

Powered by Labrador CMS