NY: Pål Aglen blir sjef for eiendom i Skanska.
NY: Pål Aglen blir sjef for eiendom i Skanska.

Pål Aglen blir konserndirektør for eiendom i Skanska

Der tar han over etter Thorbjørn Brevik, som tidligere i år ble ny økonomidirektør i selskapet.

Publisert

– Jeg er glad for at Pål har tatt utfordringen og ser frem til å få ham inn i konsernledelsen. Han har solid kompetanse innen eiendom, er en sterk strateg og har en verdibasert lederfilosofi som passer godt, sier konsernsjef Stein Ivar Hellestad i Skanska Norge.

Pål Aglen var blant annet konsernsjef i Nordr frem til han gikk ut av selskapet i september i år. Før den tid jobbet han nesten sju år i Veidekke Eiendom som regiondirektør og som leder for hele virksomheten. Han kom til Veidekke fra jobben som adm.dir i entreprenøren Ansnes. 

Han begynte imidlertid sin karriere i Skanska, som han kom inn i allerede før han var ferdig med studiene. Han fikk tidlig tillit som leder og var regiondirektør i Skanska Bolig fra 2002 til 2006.

– Jeg hadde noen veldig fine år i Skanska og ser virkelig frem til å komme tilbake. Å jobbe integrert med eiendom og entreprenørvirksomhet i samme selskap er i mine øyne den aller beste modellen, påpeker han.

Aglen bor i Trondheim. Han har befalsutdanning fra forsvaret og en master i eiendomsfag fra NMBU samt en MBA i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole. 

Powered by Labrador CMS