VINNEREN I 2021: Peter Malling (th) og Paal Andrè Slette, prosjektleder for Vedal Entreprenør. Foto: Carine Bjørvik Andersen.
VINNEREN I 2021: Peter Malling (th) og Paal Andrè Slette, prosjektleder for Vedal Entreprenør. Foto: Carine Bjørvik Andersen.

På jakt etter de beste eiendomsprosjektene

Juryen for Cityprisen 2022 er på jakt etter kandidater til den prestisjefulle kåringen.

Publisert

– Se for deg en arbeidsplass, et hjem eller et nabolag. Det er mennesker som skaper livet der, men eiendomsselskapene bygger rammene. Norsk Eiendom vil nå finne kandidater til den prestisjefylte prisen som gis til et eiendomsprosjekt som har utmerket seg, sier administrerende direktør i Norsk Eiendom, Tone Tellevik Dahl.

Det er bare en måned siden at Telegrafen i Oslo stakk av med Cityprisen 2021 under den koronaforsinkede eiendomskonferansen Citykonferansen. Nå forbereder Estate kunnskap og bransjeorganisasjonen Norsk Eiendom Citykonferansen 2022, som arrangeres 17. februar. Dermed er Norsk Eiendom på jakt etter kandidater til Cityprisen 2022 som skal deles ut på konferansen.

– Vi ønsker å inspirere bransjen til å strekke seg enda lengre, og ikke minst vise frem gode forbilder. Den nasjonale Cityprisen er en viktig del av Norsk Eiendoms arbeid med bransjeutvikling, understreker Norsk Eiendom-sjefen.

Juryen er nå i gang med å se etter kandidater.

– Prosjektet skal ikke være et rent boligprosjekt, men kan godt omfatte boliger, og det er en forutsetning at prosjektet må være tatt i bruk, helt eller delvis, sier juryleder Netten Østberg i Asplan Viak.

Hun peker på at det er en gyllen anledning for en eiendomsutvikler å få vise frem hvilke samfunnsbidrag prosjektet gir: - Miljø, menneske og merverdi er tre sentrale elementer vi ser etter.

Juryen trenger prosjektets navn, adresse og hvem som er byggherre, i tillegg til en kort beskrivelse av prosjektet. Forslag sendes til [email protected] Frist for innspill er 17. oktober 2021.

Den nasjonale juryen for Cityprisen 2022 består av:

Netten Østberg, Asplan Viak (juryleder)

Tone Tellevik Dahl, Norsk Eiendom

Anders Berggren, Malling

Maren Bjerkeng, Aspelin Ramm

Andreas Vaa Bermann, Plan- og bygningsetaten

Powered by Labrador CMS