Aktuelt:

GOD MOTTAKELSE: Jostein Ådalen, prosjektsjef for Mariakvartalet hos OSU, melder om god mottakelse for det nye prosjektet.

Det nye Bjørvika-prosjektet er lansert

Oslo S Utvikling er ute med 78 nye leiligheter I Mariakvartalet og har allerede fått flere bud.

Publisert

Det var på mandag at OSU la ut 78 leiligheter i det nye boligprosjektet Mariakvartalet i Bjørvika for salg.

– Mottakelsen har vært veldig god og vi har allerede fått flere bud, sier Jostein Ådalen, prosjektsjef for Mariakvartalet hos Oslo S Utvikling (OSU).

De 78 leilighetene er fra 40 til 119 kvadratmeter, med priser fra 5 750 000 til 30 750 000 kroner. Totalt blir det 246 leiligheter i Mariakvartalet, fordelt på 11 oppganger. Prosjektet ligger ved siden av nylig ferdigstilte Clemenskvartalet, mellom Middelalderparken, Sørenga og fjorden. Bygget er tegnet av Lund + Slaatto Arkitekter, som blant annet står bak Munch Brygge i Bjørvika, som vant Oslo bys arkitekturpris for 2020.

– Vi vet at vi legger ut disse leilighetene i en krevende marked, men mottakelsen så langt har vært veldig god og vi har allerede fått flere bud. Vi har satt opp en rekke visninger og er trygge på at dette skal gå bra, sier Jostein Ådalen, prosjektsjef for Mariakvartalet hos OSU.

Selskapet er den største boligutvikleren i Bjørvika, og står blant annet bak Barcode og det prisvinnende boligprosjektet Vannkunsten.

– Vi selger nå en spesielt stor andel to-roms leiligheter, som det er høy etterspørsel etter. Akkurat nå er vi ganske alene om å selge nye leiligheter i Oslo, og skal bruke det til vår fordel. Det er jo ikke sånn at folk ikke trenger et sted å bo, og vi har allerede stor interesse for mange av leilighetene. Det går nå allerede mot et salg, uten at vi kan si noe om hvilken leilighet det er, sier han.

– Det er flere år til Mariakvartalet skal stå ferdig, så vi har relativt god tid til selge disse leilighetene. Vi ser at de som har investert i tidligere prosjekter har kommet veldig godt ut av det, uten at det er noen garanti for det, sier Ådalen.

Mariakvartalet bygges etter høye miljøstandarder, og får en såkalt Breeam-sertifisering. Fasadene skal kles i en nordisk tegl i nyanser av gult, beige, rødt og brunt,. Midt i kvartalet kommer en skjermet byhage, med blant annet en stor lekeplass. 

– Bjørvika har blitt et sted hvor mange ønsker å bo. Høy kvalitet på boligene og Norges beste beliggenhet skal sørge for Mariakvartalet blir et populært prosjekt, sier Ådalen.

Powered by Labrador CMS