Transaksjon:

SELGES: ORO tar over eiendommen Madserud Gård fra 3. mai.

Selvaag Eiendom selger Madserud Gård til ORO

Selvaag Eiendom selger Madserud Allé 34 til ORO, som skal flytte inn i lokalene selv samtidig som de vil utvikle Madserud Gård for leietakere med tilknytning til eiendomsbransjen.

Publisert Sist oppdatert

For tre år siden etablerte Selvaag Eiendom den rendyrkede proptech-huben på Madserud Gård. Målet var å skape et miljø for selskaper som kunne bidra med nytenkning innenfor proptech. Nå selger Selvaag Eiendom eiendommen til ORO.

– Eiendomstransaksjoner skjer nærmest daglig i vår bransje, men innimellom skjer det salg som får oss til å stoppe litt opp, fordi det er noe helt spesielt med eiendommen som selges. Madserud Gård er en slik eiendom. For oss i Selvaag Eiendom har Madserud vært mer enn en eiendom. Madserud Gård er i seg selv en perle med en helt unik beliggenhet, arkitektur, historie og over 11 mål parkanlegg. I tråd med fremtidige satsinger og planer er tidspunktet for salg riktig, sier administrerende direktør Cecilie Martinsen i Selvaag Eiendom.

Madserud Allé 34 har en bygningsmasse på ca. 2.000 kvadratmeter og er leid ut til en rekke mindre proptech-selskaper.

– Vi er glade for at Selvaag Eiendom valgte å selge til oss, og for at ORO får muligheten til å være med på den videre reisen til fantastiske Madserud Gård. Det er ikke ofte slike eiendommer kommer for salg, her bød det seg en unik mulighet etter over 50 år i Selvaags eie. Vi liker eiendommer og områder som vi kan påvirke, skape og utvikle. Som eiendomsselskap er det også hyggelig å bo i eget hus med sjel, her får vi mer enn nok plass og dermed mulighet til å videreutvikle et eiendomshus som også kan romme både investorer og andre gode samarbeidspartnere i bransjen. Vi har stor tro på denne miksen samtidig som vi håper at mange av dagens leietakere på eiendommen vil være med videre, sier Anders Aasand i ORO.

– For oss er det selvsagt ekstra hyggelig at ORO ønsker å videreføre kontorfellesskapet under sin regi og sitt format. Det betyr at dette unike miljøet kan få leve og utvikle seg videre med ny eier.

Powered by Labrador CMS