TOPPFROKOST: Frokosten er på toppen av Munchmuseet i Oslo.

OMA og MIPIM med frokost i Oslo om den utslippsfrie storbyen

Bransjeforeningen OMA og messearrangøren MIPIM skal arrangere en felles frokost på toppen av Munchmuseet med temaet Oslos vei til å bli verdens frøste utslippsfrie storby i 2030.

Publisert Sist oppdatert

Det er torsdag den 18. oktober at OMA og MIPIM arrangerer en felles frokost på Munchmuseet, med temaet Oslos vei til å bli verdens første utslippsfrie storby i 2030. Der vil MIPIM-sjefen Nicolaz Kosubek forteller om MIPIM 2024, samtidig som Sara Söderström, programdirektør i Green Generation, skal prate om strategier for energieffektivitet og reduksjon i CO2-utslipp. Leder av Klimaetaten i Oslo kommune, Heidi Sørensen, skal samtidig fortelle om hvordan Oslo ligger an til målene om å bli nullutslippsby i 2030. Det vil også bli gitt en presentasjon av Sirkulært Ressurssenter som vil fortelle om erfaringene med Ombygg så langt. Ombygg er en av Europas største markedsplasser for gjenbruk og resirkulerte materialer.

– Oslo har ikke vært til stede på MIPIM i Cannes de siste årene, så da er det hyggelig at MIPIM kommer til oss, sier daglig leder i OMA, Erling Fossen.

– Når MIPIM drar på en tredagers turne til de skandinaviske hovedstedene, ser vi på dette som en ypperlig anledning til en skandinavisk bykamp, for å vise Oslo er langt framme i skoene når det gjelder å innfri målet om nullutslippsbyen.

Powered by Labrador CMS