FRA SCALA EIENDOM TIL AXER EIENDOM: Mikael G. Skovrup
FRA SCALA EIENDOM TIL AXER EIENDOM: Mikael G. Skovrup

Ny sjef i Axer Eiendom

Mikael Skovrup er ansatt som ny adm. direktør i Axer Eiendom.

Publisert

Skovrup kommer fra Scala Eiendom, hvor han har vært CFO. Han har tidligere jobbet i Norwegian Property, Aker-systemet og PWC og tiltrer senest første april 2021. Han tar over stillingen etter Pål P. Syse, som fortsatt vil være tilknyttet selskapet gjennom blant annet flere styreverv i datterselskaper av Axer.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på arbeidet ut i nyåret. Selskapet har spennende prosjekter, en stor tomtebank og en offensiv eier som gir et bra grunnlag for videre vekst. Sammen med dyktige og engasjerte kollegaer skal vi få maksimalt ut av Axers potensial og ta selskapet til neste nivå, sier Skovrup.

Han skal styre kontorer og prosjekter i både Bergen, Stavanger og det sentrale Østlandet.

– Vi er strålende fornøyd med å få Mikael på laget, og vi glade for at han takket ja til å lede Axer Eiendom videre. Selv om han overtar et selskap som er godt strukturert og som har hatt mye suksess, er vi trygge på at Mikael vil bringe inn en ny dimensjon som kunder, forretningspartnere og selskapet selv vil ha stor glede av, sier eier og styreleder Borger Borgenhaug i Axer Eiendom.